Som nybagt forælder er der lige pludselig rigtig meget nyt, man skal ud og investere i. Man skal have købt lagetøj, babytøj og selvfølgelig en barnevogn. Særligt barnevognen og dennes type og kvalitet kan faktisk komme til at betyde rigtig meget for den lille ny, og derfor er det også vigtigt at vælge en, der passer godt ind i dit liv, men som selvfølgelig også tager bedst muligt hensyn til barnet.

Der er dog et væld af barnevogne bare på det danske marked, og det kan være svært at gennemskue forskellene for slet ikke at tale om, hvilken af dem, det ville passe bedst til jer og jeres liv. Du kan tage et kig på nogle af de mest populære barnevogne på https://barnevogn-test.dk/.

Forskel på barnevogne

Alligevel arbejder man med nogle grundlæggende typer af barnevogne, og nogle specielle funktioner, som til tider kan være rare at have. For eksempel er der mange barnevogne, særligt af nyere karakter, der kan foldes sammen og smides ind i bilens baggagerum. Hvis du ved, at I kommer til at rejse meget rundt i bilen til venner og familie med den lille ny på armen, kan det være smart nok, at man kan have barnevognen med alle vegne.

Rent generelt kan det også være en fordel at vælge en lidt større barnevogn, end man egentlig tænker, at man har behov for. Mange børn kommer nemlig til at gør brug af barnevognen indtil de er i treårsalderen. Længden på vognen må derfor gerne være op mod en meter.

Sidst men ikke mindst er barnevognens kvalitet selvfølgelig også vigtig. Sørg derfor for, at det er en barnevogn, der kan stå ude i de fleste former for vejr, og at de overholder sikkerhedskravene for barnevogne opstillet af EU.